Hirdetés

Nemhogy egy, de mindjárt két Half-Life is készül a Valve berkeiben?

|

Merész híresztelések keltek szárnyra egy ismert Valve-szivárogtatótól a Half-Life jövőjével kapcsolatban.

Hirdetés

A Valve fejlesztéseire szakosodott szivárogtató, Tyler McVicker szerint nemcsak egy, de mindjárt két Half-Life-játékon dolgozik a stúdió a 2020-ban kiadott, a VR-játékok műfaját alaposan felfrissítő Half-Life: Alyx után.

A Citadel kódnevű projektről már korábban is olvashattunk, ehhez társult most McVicker videója szerint a HLX kódnéven futó terv is. Az előbbi, a Citadel állítólag egy többjátékos RTS lehet aszimmetrikus elemekkel megspékelve, míg a HLX McVicker szerint az Alyx utódjának tűnik, melyben az Alyx-féle mechanizmusok fejlettebb, kibővítettebb formájukban jelenhetnek meg.

Hirdetés

A Valve azt már több ízben is jelezte, hogy a jövőben ismételten inkább a sztoriközpontú, egyjátékos címekre fókuszálnának, noha az Alyx megjelenése óta egy új játékuk vagy folytatásuk nem lett bejelentve.

Talán mondanunk sem kell, hogy a fenti híreszteléseket mindenképp fenntartásokkal érdemes kezelni, ami viszont biztos, hogy akármilyen Half-Life játéknak nagyon tudnánk örülni, már csak azért is, mert a legutóbbi is csodás élmény volt: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)