Hirdetés

Nemrég hívatlan vendégek keserítették meg a Rainbow Six: Siege játékosainak életét

|

A Ubisoft elvileg már orvosolta a problémát, de egyesek valószínűleg így is többeknek okoztak kellemetlen pillanatokat.

Hirdetés

Természetesen a Rainbow Six: Siege-ben is lehetőségünk van arra, hogy létrehozzunk egy brigádot a játékon belül és ne egyedül, hanem előre elkészített csapatban ugorjunk fejest a meccsekbe.

Ez kifejezetten jó dolog, hiszen így a matchmaking helyett gyakorlatilag mi dönthetjük el, kik legyenek a csapattársaink, ám nem olyan régen történt egy kis gubanc, ami kicsit tönkre is vágta a játék ezen funkcióját.

Hirdetés

Egy exploit miatt ugyanis teljesen idegen játékosok is simán be tudtak jutni a privát brigádokba, ami sajnos remek lehetőséget adott a trollkodásra, hiszen elég kellemetlen lehet egy olyan vendég, aki hívatlanul állít be, ráadásul még távozni sem akar. Nyilván ez nem volna túl nagy probléma, ha könnyedén ki lehetne hajítani embereket a csapatból, de sajnos a Siege-ben erre nincs lehetőség jelenleg.

Szerencsére a Ubisoft már a játékosok segítségére sietett, és hozott egy hotfixet, ami elvileg egy új megoldással orvosolta is a problémát. Most már ugyanis csak akkor szállhatunk be egy squadba PC-n, ha annak vezetője vagy egyik tagja a barátlistánkon van. Azt nem tudni, hogy a fejlesztők kigyomlálták-e már az exploitot, de ez a frissítés valószínűleg sokak problémáját megoldotta.

Ti találkoztatok ezzel a jelenséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)