Hirdetés

Nemsokára egy éves a Home, sok jó dologgal ünneplünk

|

A PlayStation közösségi játéka hamarosan betölti első évét, ezért a Sony egy nem is olyan kis meglepetéssel kedveskedik a szolgáltatás használóinak.

Hirdetés

Elsőként kezdjük a dolog legjobb oldalával: a Home Estates-ben csütörtöktől kezdődően két hétig teljesen ingyenesen lesz elérhető egy igen szép környezetben lévő ház, egész pontosan a fák tetején. Érdemes gyorsan lecsapni rá, hiszen ugyan nem korlátolt számban osztogatják, de ha kiesünk a két hétből, akkor semmilyen módon nem juthatunk hozzá.

Második jó dolog a tengerpartra épült Motorstorm: Pacific Rift lazulóhely, saját stéggel, szétszerelt autóval és táncsátorral. A pihenéshez ez a legmegfelelőbb hely egy kemény off-road csapatás után. Még egy vulkánt is találhatunk a távolban, ami remélhetőleg nem fog kitörni. Ez már juttatás ellenében érhető el a Shopping Centre Estates részlegében.

Természetesen ha már ünnepek, akkor a jó öreg Mikulás sem maradhat ki a Home világából. Egy új terület válik elérhetővé Winter Wonderland néven, ahol a manóknak segítve díszíthetjük fel Télapó saját rezidenciáját. Meglátogatva a kedves öreg urat, mindig valamilyen mini-játék áll rendelkezésünkre, ráadásul ajándékokkal is ellep minket piros ruhás emberünk, ha minden nap látogatjuk őt (ennyi szinonímáját még nem használtam a Télapónak).

Végül, de nem utolsó sorban aki karakteréből szeretne egy fura alakot varázsolni, az megteheti a boltokba most érkezett szines lámpákkal ellátott sapkákkal. Mind női, mind férfi változatban, piros, kék, zöld, és sárga színekben érhető el. Azoknak, akik nem kitünni, hanem inkább eltünni akarnak, a Sony inkább a két új maszkot ajánlja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)