Hirdetés

Nemsokára ingyenes Stranger Things-tartalommal bővül a Far Cry 6

|

A Far Cry 6 és a Netflix természetfeletti sorozatának crossovere napokon belül elrajtol.

Hirdetés

A Giancarlo Espositóval és cuki kutyával megtámogatott Far Cry 6-tal nagyot gurított a Ubisoft, és hiába telt már el jó néhány hónap az alapjáték tavaly októberi megjelenése óta, az új tartalmaknak (például a korábbi antagonistákra fókuszáló DLC-knek) köszönhetően továbbra is a köztudatban maradt. A vállalat azt már a játék megjelenése előtt nyilvánvalóvá tette, hogy számos extrával készül a későbbiekben, így olyan crossover küldetéseknek is örülhetnek majd a vásárlók, amikben Danny Trejo, Rambo és egy Stranger Things-rejtély kapnak helyet. Az első kettő már megérkezett, itt az ideje a harmadiknak is.

Hirdetés

A hivatalos Far Cry 6 Twitteren jelentették be, hogy a Stranger Things crossover misszió (The Vanishing) március 24-től válik elérhetővé és teljesen ingyen lehet majd játszani. A Ubisoft ráadásul a keresztpromóciót megtoldja egy szabad hétvégével is, azaz március 24. és 27. között anélkül lehet majd játszani a Far Cry 6-tal, hogy megvennénk. Természetesen a hétvége elteltével lehetőségünk nyílik kedvezményesen megvásárolni a játékot, 50 százalékkal olcsóbban (és 35 százalékkal kevesebbért a szezonbérletet is), ebben az esetben pedig tovább is vihetjük az elért eredményeket. 

Ti próbáltátok már az eddigi crossover küldetéseket?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)