Hirdetés

Nemsokára konzolokra is megjelenik az első világháborús FPS, a Tannenberg

|

Sokat várattak magukra a konzolos portok, de még ebben a hónapban megérkeznek.

Hirdetés

A Blackmill Games és az M2H még 2017-ben jelentette be, hogy készül a Verdun önálló kiegészítője, amely egy új frontra kalauzolja el a játékosokat. A Tannenberg az első világháború keleti frontját szerette volna megismertetni velünk a Verdunhoz hasonló realisztikus, mocskos és véres formában, de nem igazán aratott nagy sikert. A fejlesztők azonban így is láttak lehetőséget a konzolos változatokban, amiket már tavaly májusban bejelentettek, de azóta sem láttak napvilágot. 

Hirdetés

A Steamen 2019 februárja óta elérhető Tannenberg július 24-én végre PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni, ráadásul ezek a kiadások egy új pályával érkeznek majd, amely a lengyel város, Przemyśl közelébe dobja majd le a játékosokat harcolni. 

Az új térképet egyébként a konzolos megjelenéssel egyszerre a PC-sek is megkapják majd, szóval senki sem fog lemaradni a virtuális háborúzás új színteréről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)