Hirdetés

Nemsokára megjelenik az egyik legnépszerűbb vámpíros játék teljes verziója

|

A Vampire Survivors maga mögött hagyja a korai hozzáférést, sok újdonságot ígér.

Hirdetés

Nem a V Rising az egyetlen vérszívós cím, ami kegyetlenül pörgött a Steamen és nem győzték streamelni a tartalomgyártók: a Vampire Survivors amilyen egyszerűnek és érdektelennek tűnhet a képek alapján, kipróbálva villámgyorsan függőséget okoz és nehéz tőle szabadulni.

A Poncle roguelite elemeket tartalmazó, gótikus ügyességi horrorjátékában különböző karaktereket irányítva irthatjuk ki szörnyek armadáját, mindezt folyamatosan a pályán cikázva, új képességeket szerezve és a meglévőket fejlesztve tehetjük meg - megállás egy pillanatra sincs a játékmenetben.

Hirdetés

A Vampire Survivors eddig Early Access-címként volt játszható, azonban a Steamen megjelent bejegyzés bejelentése szerint október 20-án kilép a korai hozzáférésből és megjelenik az 1.0-ás frissítés, ami a játék teljes változatának elindulását jelöli. Az update komoly mérföldkövet jelent, és mint ilyen esetben megszokott, számos újdonságra is számíthatunk: új achievementek és nyelvek, balance-változtatások, valamint sok meglepetés vár, a Poncle szerint mindenkinek készülnek valami aprósággal (hogy pontosan mikkel, az nem derült ki, de október 7-től naponta utalgatnak majd rá). 

Amit viszont biztosan nem fog tartalmazni az 1.0-ás verzió, az az új motorra való átültetés, ezen még gőzerővel dolgoznak, de 2022 végéig ezt is szeretnék befejezni, mivel már az optimalizáció és csiszolás utolsó fázisánál tartanak. Természetesen a későbbiek folyamán sem marad újdonságok nélkül a Vampire Survivors közössége, a fejlesztők sokáig tervezik támogatni a projektet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)