Hirdetés

[Vége] Nintendo E3 2011 sajtótájékoztató élő blog

|

A Nintendo minden bizonnyal bejelenti a Project Café néven futó új konzolját, amely igen izgalmas is lehet.

Hirdetés

Ahogy tegnap tettük ezt a Microsoft, Electronic Arts, UbiSoft és a Sony esetében, ezt a sajtóeseményt is élőben közvetítjük majd. 

Gyakorlatilag a Nintendo esemény végére nyílik meg igazándiból az E3, hiszen a tegnapi események mind a nulladik napon voltak.

A helyszínen több, mint ezren várják, hogy elinduljon a sajtótájékoztató - jelenleg Nintendos műveltségi versenyek folynak. 

A NOKIA Theaterben szinte tapintani lehet a feszültséget, vajon mi lesz a Wii utód neve? 

A Quiz egyik kérdése: Ki a Kid Icarus főhőse?  Vajon ki... :)

Szimfónikusok játszanak élőben - Elkezdődött!!!!!

Igen hatásos az élő zene a Zeldák összefoglalására. Időrendben végigmennek az összesen...  várható volt, hogy a mai nap egyik főszereplője a Zelda lesz.

Az élő zenekar még innen hallgatva is meggyőző... Ganondorf és Link is feltűnik a nagy montázsban. Új jelenetek is látszanak a Skywardból. A Zelda 25 éves!!!!

Nagy örjöngés!

Shigaru Miyamoto a színpadon - a felét nem érteni, mit mond :)

Szerencsére lesz tolmács. Ez az év a 25. születésnapja a Zeldának. 

Egymásba beszélnek, így semmit nem érteni - Dohhhh....

A zenekarról esik szó, milyen csodás így hallgatni a Zelda zenéjét. A Zelda hanguilatához a zene az egyik legfontosabb - Link használ zeneszerszámokat. 

A zenekart hívják segítségül a mai konferenciához - fejtörő megoldása, láda kinyitása. Q jó :)))  

Fairy Fountain Jams. Szereznek egy tárgyat, a zenekar eljátssza - atomjó.

Legend of Zelda: Links Awakening az e-shopból letölthető -  nap végén. 

Jövő hétvégén Legend of Zelda Ocarina of Time 3D kerül a piacra a 3DS-re. 

DSi-re szeptemberben ingyen!!!! letölthető - Legend of Zelda: Four Swords - négy játékosnak!!!

Legend of Zelda: Skyward Sword a Wii-re karácsonykor. 

Spéci WiiMote Motion plussal dobják piacra - akár fizikai kihívásnak, edzésnek is jó lesz.  

Legend of Zelda koncertsorozat a világ minden táján élő zenekarral.  Pontos dátumokat hamarosan elárulják. Két zenei CD készül még. Legend of Zelda Ocarina of Time OST - Club Nintendo regisztrációhoz inygenes. 

A másik a koncertek anyaga és a Skyword Swordhöz adják majd. 

Több, mint 200-an dolgoztak eddig a Zelda sorozaton, néhányan a színpadra mennek... Koizumi, Aonuma és Tezuka fő fejlesztők.

TAPS!

Nintendo elnöke Satoru Iwata a színpadon... arról beszél, mennyire megváltoztak a játszási szokások, mások egyre több casual játékost akarnak elérni. De olyan platform még nem született, ami egyformán jó mindnekinek - most igen.  
Deeper game experiences, wider appeal  - ez a jelszó. Azaz mélyebb tapasztalat/élmény, többeknek szólóan. MInden játékost ki akarnak szolgálni. Az új platformjuk erre fog szolgálni. Az új konzol meleltt 3DS-re is vadiúj élmények és játlékok jönnek majd. 

Mario Kart 3DS videó.

StarFox 3D video, Mario 3DS video, Kid Icarus 3DS video, Luigi's Mansion 3DS,..

TAPS! 

Reggie Fils-Aimee a színpadon Nintendo America elnöke. 

eddig lehetetlen volt mindenkinek emgfelelni, de most ez a cél és a 3DS-el is ez a céljuk. AZ új főcimekkel kezdi 3DS-re: teljes 3D-ben a kiállításon MarioKart, amely egy trükkökkel felszerelt verzió. (sajnos mi csak 2D-ben látjuk). Van itt sárkányrepülő, víz alatti verseny, szerkeszthető kartok, nagykerekű kart, 

Starfox a 93-ban létrehozott "3D-s repülő játék" jön 3DS-re. A játéknak motion controlja és touch controlja van - a 3DS kamerák figyelik az ellenfelet. Szeptemberben érkezik...

Mario érkezik. Az első 3Ds Mario kaland, amit hordozható rendszerre készítettek az első ceruzavonástól kezdve. Koopalings!!!!

Tanooki!!!!

Gyakorlatilag fix kameraállású Mario 3D-s verzió. Szines, aranyos - igazi Mario. 

Kid Icarus következik. látványos 3D-s repülés, hac stb... igazi keleti stuff, de állatul néz ki. Harc más játékosok ellen Sakurai/Smash Bros-ra hasonlít. 3 vs 3 multi a Kid Icarusban. Augmented Reality kártyákkal megy a csata. Év végén jelenik meg.

Luigi's Mansion 2!!!! móka, kacagás, porszívó! Ez kell!!!!! Ghostbusters Luigi style!!!! Állat jól néz ki és szuper zenéje van.. Luigi a király :)

vadiúj játék, rengeteg új mansionnal. Must have!

Külső fejlesztők munkái következnek. Túl gyors a videó, nem tudom legépelni, de sokan vannak... Resident Evil, Mario and Sonic, Ace Combat 3D, Tetris Online, Cave Story 3D, Resident Evil Revelations, Driver Renegade, Pac Man and Galaga Dimensions, Tekken 3D, Metal Gear Solid Snake Eater 3D

Az új böngésző és az új e-shop soha nem látott lehetőségeket ad. 3D-s game trailereket, 3DS játékdemókat. Virtual Console a 3DS-re!!! GameBoy és GameBoy Color címek jönnek először, de aztán más, régi konzolok címei is. Ingyen 3Ds változat: Excitebike 3D letölthető. Pokemon 3D-ben és a valós világban is. Pokédex 3D érkezik - system update és néhány klikk - ez a NIntendo ajándéka a 3DS tulajoknak. 3DS = Social, Connection, Interaction, Full 3D.

Jön az új konzol!!!!

A neveket elemzi Reggie - Az új konzol neve Wii U!!!! U mint You, Universal, Utopia stb...

itt az új kontroller... Egy komplex és nagyon egyszerű eszköz - etljesen megvátoztatja a játékot és az interakciót. 

Ezt nem írom le - meg kell nézni - az új kontroller elképasztő. Önmagában egy komplett játékgép. a Fitness rendszerhez is használható, de célozni is jól lehet vele. a TV-vel is interakcióba léphet, videóbeszélgetésre is használható, Internetezni is lehet vele - adatokat lehet vele a TV-re küldeni, Inventoryként leeht használni kalandjátékban.

Elképesztően JÓÓÓÓÓÓ!

Iwata: 6,2"-es képernyőt tartalmaz a kontroller, ha valaki a TV-t akarja nézni, lehet folytatni a játékot. a többi Wii kontrollerrel mind kompatíbilis a Wii U. analog padok, joystickok triggerek. touchscreen, microfon, speaker, gyorsulásmérő, giroszkóp, játékosra néző kamera. 

nem arra készült, hogy hordozható játékgép legyen - csak vannak olyan tulajdonságai. A rendszer streamel a képernyőre. Elképzelhetőek két képernyős játékok, egyik a TV másik a kontroller.

Erős kapcsolatot akartak létrehozni a TV, a Wii U és az internet között - videochat a kontrolelren, családi képnézegetés - teljesen új megközelítés. 

A leglényegesebb, hogyan használható az eszköz játékokban.

Miyamoto magyarázza, egy videóról mennyi lehetőség van az új kontrollerben. 

Smash Bros 3DS-re és WII U-ra !!!! hatalmas örjöngés!!!!!

Wii U-t ki lehet próbálni az E3-on, de jó! Reggie tér vissza!

( interaktív demót mtuatnak meg - nem aktuális játékok, csak demók. a rendszer képeségeit mutatják be. 

Hát ez nem WII grafika azannya..... Ha ez valós idejű, akkor le a kalappal... Madár repül, fák virágoznak, állatságos. 

New Super Mario Brothers MII - Mario mellett a saját MII-nk játszik. 

Chase Mii - új multijáték egymást kell elkapni, egyfajta fogócska. Az új kontrollerrel előnyben vagy a Wiimote-tal szemben. 

Ezek prototípusok, nem játékok. 

Egy címet bejelentenek Wii U-ra. TTGAMEs + Nintendo = LEGO City Stories a WII U-ra.  Nyilt világú játék tele akcióval, humorral és LEGO autókkal - WII U-ra és 3DS-re. 

Külső fejlesztők nyilatkoznak a Wii U-ról. Iszoynatosan tetszik nekik az új kontroller... forradalminak nevezik szinte mind...

DarkSiders II, Batman Arkham City, Assassin's Creed, Ghost recon Online, mind jönnek Wii U-ra...

DiRT videó WII U-ra! Aliens Colonial Marines, Ghost Recon Online, Metro Last Light (!!!!), , Tekken (elképesztő testreszabhatóság), Ninja Gaiden 3 Razor's Edge...

Lesznek rá NAGY címek!!!!  És ez csak a jéghegy csúcsa, mi lesz akkor, amikor majd megjelenik...

Eletronic Arts, Ricciatello a színpadon:

Játékhívások a kontrolleren, miközben megy a HD-s akció a Maddenben. Battlefield 3 (!!!) HUD a controlleren, Harry Potter, Sims, Army of Two mind mind Wii U-n!!! 

Reggie visszatér - mind a négy Nintendo platformot egy dolog köti össze - az innováció. Mind megváltoztatta a gaminget - a Wii U is meg fogja. Amikor egy második ablakod nyílik a játékvilágra...

Odakint máris lehet nyomulni a 3DS játékokkal. A Convention Centerben a 8 darab Wii U prototipust lehet kipróbálni.

Online nézőknek köszöni, hogy itt voltak. A Nintendo online rendszer jobb lesz, mint valaha - gametrailerek, gameguideok - olyan anyagok, amik máshol nincsenek.

Köszönik szépen, Enjoy the Show és vége is.... a tábla tele Nintendo partnerekkel...

Köszönjük a figyelmet, a viszontlátásra!!!!!! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)