Hirdetés

Nemsokára újabb játékbemutatót tart nekünk az Xbox

|

Indie játékokra fókuszáló virtuális esemény vár ránk a Microsoft jóvoltából.

Hirdetés

Olykor nagyon is érdemes a nagy költségvetésű játékok mellett ránézni az indie szcénára is, hiszen a kisebb, általában meglepően kreatív csapatok egészen kellemes meglepetést tudnak okozni. Ezért is remek kezdeményezés a Microsoft részéről az ID@Xbox, ami lehetővé teszi a független fejlesztők számára, hogy a nagyvilág elé tárják alkotásaikat, és hamarosan ismét elmerülhetünk az indie csodák világában.

Márciusban már tartott egy indie játékokra fókuszáló eseményt a Twitch és a Microsoft, de a jelek szerint a srácok annyira élvezték a dolgot, hogy megint összeálltak egy közös bulira. A második bemutatóra a tervek szerint augusztus 10-én, magyar idő szerint 18:00-kor kerül sor, és a friss bejelentések mellett láthatunk majd szösszeneteket az érkező játékokból is.

Hirdetés

A tervek szerint olyan alkotások felől kapunk majd helyzetjelentést, mint a The Artful Escape, az OlliOlli World, a Library of Ruina, vagy épp az RPG Time. A résztvevő csapatok között ott van például a Rebellion Developments és a Chump Squad is, és az indie címek mellett az Xbox Game Passt illetően is készül ezzel-azzal a Microsoft, tehát egyértelműen érdemes lesz majd becsatlakozni a buliba.

Az eseményt eléritek majd a Twitch és az Xbox hivatalos csatornáján is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)