Hirdetés

NeocoreGames a PlayIT-en!

|

Magyarország legnevesebb fejlesztőstúdiója a GameStar standján mutatja be nektek legújabb játékát, a The Incredible Adventures of Van Helsing III-at.

Hirdetés

Nincs olyan magyar játékos, aki ne ismerné a NeocoreGames nevét. Sok egyéb mellett ez a stúdió adta nekünk a méltán sikeres The Incredible Adventures of Van Helsing sorozatot és a Dathtrapet.

Ezer és egy okot tudunk mondani, amiért érdemes lesz kilátogatni a PlayIT-re és megnézni a GameStar standját. A rengeteg nyeremény és verseny mellett viszont büszkék vagyunk, hogy a NeocoreGames-nek köszönhetően a mi standunkon nézhetitek meg először a The Incredible Adventures of Van Helsing III-at, a világhírű aRPG sorozat záróepizódját. Ha szeretnétek kipróbálni a hamarosan megjelenő játék első játszható buildjét és esetleg beszélgetni egy kicsit a Neocore-os pajtásokkal is, akkor mindenképpen érdemes lesz megkeresni a standot.

A Neocore több értékes ajándékkal is készül a PlayIT-re, úgyhogy a legügyesebb és leggyorsabb látogatók egész biztos nem távoznak majd üres kézzel. 

Ahogy azt már tudjátok, idén GameStar színpad lesz a nagyszínpad, ahol ezúttal a Neocore is előad. Szegedi Péter az előadás során rengeteg érdekességet mesél majd el a The Incredible Adventures of Van Helsing fejlesztéséről és bepillantást enged Magyarország legnagyobb fejlesztőstúdiójának kulisszái mögé, sőt, a prezentáció végén magának a játék producerének és gyártásvezetőjének, Pozsonyi "Pozs" Zoltánnak tehetitek fel kérdéseiteket.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi minden vár még rátok a tavaszi PlayIT-en, akkor kövessétek a GSO-t; rengeteg meglepetést tartogatunk még számotokra. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)