Hirdetés

Így lehet megmenteni egy törött Nintendo DS-t

|

Ha az élet ad neked egy törött citromot, akkor csinálhatsz belőle egy neonfényes limonádét.

Hirdetés

A régi Nintendo DS konzolok híresek voltak arról, hogy előbb-utóbb eldobták a tetejüket a gyenge anyagminőségnek köszönhetően. A felső képernyő nélkül DS-ként már nem funkcionál a cucc, de Joe Bleepsnek volt rá ötlete, hogy hogyan mentse meg a helyzetet.

Hirdetés

A konzol alsó része tökéletesen funkcionál a teteje nélkül, és köszönhetően a GameBoy Advance kazetta helynek, simán működik egy laza GBA helyettesítőként. Az egyetlen hiányossága a hangszóró (az a gép tetején van), amit Joe úgy oldott meg, hogy szerelt egy mono hangszórót a ceruza foglalatba.

A felső képernyő helyének megoldása a legszebb az egészben. Egy gyengéd, és stílusos neoncsővel dobta fel a dolgot.

A Neon Advance névre keresztelt megoldás kedvéért még meg is fontolnám, hogy leszereljem a DS-em felső képernyőjét. Joe többi munkáját egyébként megtaláljátok a közösségi felületein.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)