Hirdetés

Új stúdiót alapítottak az egykori Wolfenstein és Bulletstorm fejlesztők

|

Többek között a Far Cry 3-on, a Doomon és a Gears of Waron is dolgoztak, így tapasztalatban nem szenved hiányt az új csapat.

Hirdetés

Mindig örömmel számolunk be róla, ha új stúdió nyílik, hiszen rengeteg potenciál rejlik abban, ha játékipari veteránok és fiatal tehetségek kamatoztatják közösen a képességeiket. A legújabb csapat is ígéretesnek tűnik. 

Hirdetés

A frissen megalapított Neon Giant olyan fejlesztőket tömörít, mint Tor Frick, Arcade Berg, Erik Gloersen és Jonathan Heckley, akik többek között a Wolfenstein játékokon, a Bulletstormon, a Doomon, a Far Cry 3-on és a Gears of War részeken is dolgoztak már eddigi pályafutásuk során, összesen több mint 70 évnyi játékfejlesztői tapasztalattal rendelkeznek. 

A stúdió a Goodbye Kansas támogatásával jöhetett létre, amely korábban olyan cégeknek segített elindulni, mint a Tarhead Studios (GRiEF, Blast Out), a DICE-fejlesztőket magába foglaló Fall Damage és a Palindrome Interactive (Aversion: Sunrise). Az információk szerint a Neon Giant az elkövetkezendő napokban elárulja majd az első részleteket a debütáló játékáról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)