Hirdetés

Neon Struct - megjelent a cyberpunk lopakodós FPS

|

Megérkezett a Minor Key Games új játéka, amiben egy mi szívünkhöz közeli témáról van szó: összeesküvés a távoli jövőben.

Hirdetés

A Neon Struct-ban egy kémet kell irányítanunk, akit árulással vádolnak, így az egyetlen út a túlélésre, ha kiderítjük az igazságot. A sztori végéig lopakodunk majd, embereket hallgatunk ki, rendszereket törünk fel, és kirakósokat oldunk meg.

A játékot egyetlen ember, David Pittman hozta össze. Érthető, hogy nem fog úgy kinézni, mint mondjuk a Deus Ex: Human Revolution, de a minimalista dizájn az, ami egyáltalán megvalósíthatóvá tette számára a projektet. Mi simán beáldozzuk a csilli-villi világot egy jó sztoriért. Most hogy tisztáztuk a látványbeli limitációkat, nézzük is meg, hogy mit mutat a trailer:

A Neon Struct megjelent PC-re, és a Steamen vagy a játék weboldalán megvásárolható (utóbbi is egy Steam kulccsal és a játék DRM mentes letölthető verziójával hálálja meg az árát).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)