Hirdetés

Neonáci emblémát találtak a Warzone-ban

|

A Warzone közösség hívta fel a fejlesztők figyelmét arra, hogy egy, a játékban szereplő embléma neonáci mozgalommal hozható összefüggésbe.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvend a Call of Duty: Warzone, mely nem csak Paca szerint a legjobb battle royale, több millió játékos is így vélekedik. Persze nem tökéletes ez a játék sem, időről-időre előkerülnek ugyanis elég súlyos bugok, sőt, a csalók is aktívan jelen vannak.

Persze a fejlesztők aktívan figyelik a közösség visszajelzéseit, folyamatosan javítják a feltűnő hibákat, és azért is mindent elkövetnek, hogy a csalókat is visszaszorítsák. De néha a közösség egészen szokatlan problémára hívja fel a figyelmüket, mint ez is.

Hirdetés

A Warzone sztorijának része a Chimera, mely egy privát katonai egység, ő alájuk tartozik több operátor is a népszerű battle royale-ban. A játék boltjában több, a frakcióhoz köthető tartalom is elérhető, most azonban kibukott, hogy az egyik igencsak problémás. (A beágyazott poszt lapozható, így láthatjátok a hasonlóságot)

Note to devs, this insignia is used by a Neo-Nazi battalion in Ukraine from r/CODWarzone

A képen látható embléma történetesen megegyezik az Ukrajnában most is aktív neonáci szerveződés, az Azov zászlóalj logójával, mindössze a színek felcserélése miatt nem azonosak. Épp emiatt nehéz lenne azt hinni, hogy véletlenül került be a játékba.

A csomaghoz egyébként nem fér hozzá mindenki, az csak annak elérhető, aki a megjelenéskor lecsapott rá, vagy azóta véletlenszerűen bekerült a személyes kínálatába. Remélhetőleg a fejlesztők minél előbb nyilatkoznak az üggyel kapcsolatban, és megteszik a szükséges lépéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)