Hirdetés

Népszerű funkcióval segíti az online játékot a Battlefield 2042

|

Olykor kellhet egy kis segítség, hogy tele legyen a 128 fős szerver.

Hirdetés

Hosszas várakozás után, tegnap végre leleplezte az EA és a DICE az idei Battlefield epizódot, mely a nem túl távoli jövőben, 2042-ben fog játszódni. A videó őrületesen látványos lett, és ugyan nem gameplay, arra sem kell már sokat várni, június 13-án már rendes játékmenetet mutatnak majd.

A DICE azonban nem csupán a videót mutatta be tegnap, előtte tartottak egy premiert megelőző eseményt, ahol a fejlesztők büszkén mesélték, hogy egy régen látott funkció kerül vissza a Battlefieldbe, ami jelentősen megkönnyítheti a játékosok életét.

Hirdetés

A Battlefield 2042-ben bárkinek lehetősége lesz úgy meccset indítani, hogy akár további 127 MI által irányított katonával indul harcba. A funkció elérhető lesz Conquest és Breakthrough módban a támogatott pályákon. A dolog működik majd kooperatívban is, tehát többen is indíthatunk játékot úgy, hogy a maradék helyek legyenek feltöltve.

A DICE szerint ez azért is nagyon fontos, mert a kezdőknek mindig sok nehézséget okozott a játékmenethez alkalmazkodás, ami sokkal könnyebb lesz majd a botok ellen, sőt, az itt elért előrehaladás beleszámít majd a rendes multiplayeres statisztikáinkba is.

Az MI által irányított katonák korábban jelen voltak a Battlefield 1942-ben, a Battlefield Vietnamban, a Battlefield 2-ben és a Battlefield 2142-ben is, azóta viszont egyik epizódba se tették bele a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)