Hirdetés

Népszerű verekedős játékkal bővülhet az Xbox Game Pass

|

Erről a hivatalos Instagram-oldalukra feltöltött videó árulkodik.

Hirdetés

Épp most ünnepli a 20. évfordulóját az Xbox, az első konzol ugyanis 2001. november 15-én került fel a boltok polcaira. Ezen alkalomból a Microsoft számos meglepetéssel készül a játékostáborának, például 76 játékkal bővítették a visszafele kompatibilitási listát, ami között igazi klasszikusok is helyet kaptak.

A meglepetések azonban még nem értek véget, hamarosan az Xbox Game Pass is tovább bővülhet.

Hirdetés

Az alább látható videót az Xbox Game Pass hivatalos Instagram oldala rakta ki, ami már magában is elég beszédes, ha pedig számításba vesszük, hogy jelenleg nincs önálló Mortal Kombat epizód az előfizetésben, máris egészen világossá válik, hogy mit akarnak üzenni a képsorokkal.

Jelenleg aki MK-élményre vágyik, maximum az Injustice 2-höz nyúlhat, amiben feltűnik néhány ismerős karakter bizonyos DLC-k telepítése után.

Nagyon erős hónapja az Xbox Game Passnek november, hiszen megjött a hatalmas sikert arató Forza Horizon 5, elérhető Xboxon a San Andreas felújított verziója, letölthető a Football Manager 2022 és végre valahára megérkezett a PC-s verzióba a Minecraft is. A Mortal Kombat 11 méltó bővítés lehetne. Ti örülnétek neki?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)