Hirdetés

Sonic, Mario, Doctor Who és Tetris remix egy videóban

|

Az elmúlt 35 év játékzenéiből hallgathatunk meg egy összeállítást, olyan sztárokkal kiegészülve, mint Lana Del Rey, David Bowie és Michael Jackson.

Hirdetés

Az Ithaca Audio nevű kreatív hangstúdió remek zenei "mixet" készített 19 különböző dal felhasználásával, NES és N64 kontrollerek segítségével.

A videóban többek között olyan klasszikusok dallamok csendülnek fel, amiket például a Tetris, Street Fighter, Mario és Grand Theft Auto IV játékok közben már hallhattunk, de a régi Doctor Who sorozat is tiszteletét teszi. A hangzásvilágot pedig olyan sztárok egy-egy dalrészlete varázsolja még különlegesebbé, mint Lana Del Rey, David Bowie, vagy Michael Jackson. No de elég a szövegelésből, hallgassátok meg ti magatok a nótát:

Ahogy egyik ismerősöm mondaná: "Üt, mint a lábdob", és nálam valóban így van, huszadjára hallgatom újra. Akinek szintén megtetszett, az ingyenesen letöltheti a dalt MP3 formátumban a készítők Facebook oldaláról, Ithaca Audio köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)