Hirdetés

Egy streamer végigjátszotta az összes NES játékot

|

Valószínűleg sokan elmondhatjuk magunkról, hogy annyi órát töltöttünk el az egyes NES játékokkal, amit nem szívesen ismernénk be, viszont van valaki, aki egy fogadás miatt mindezt felülmúlta.

Hirdetés

Piotr Delgado Kusielczuk korábban sem panaszkodhatott arra, hogy nem döntögetett csúcsokat, hiszen ért már el speedrun rekordot a Contra és a Battletoads esetében is, azonban miután egy haveri viccelődésből fogadás született, új életcélja lett. 

A Kotaku információi szerint Kusielczuknak - akinek "The Mexican Runner" a beceneve - három évébe, több mint 3400 játékórájába telt, de végül sikerült teljesítenie a kihívást és a hétvégén befejezte az utolsó, 714. NES játékot is (a lista tartalmazza az összes észak-amerikai megjelenést,  valamint 35 címet, amelyek a PAL régiókban jöttek ki). 

A 2014-ben megkezdett kalandot végül a Super Mario Bros. 3 utolsó világával fejezte be és ezzel ő lett az első (jegyzett) ember a Földön, aki minden NES játékkal játszott. Gratulálunk a sikerhez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)