Hirdetés

Netflixes tartalmakkal érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt az új konzolgenerációra

|

Még ebben az évben megszépült formában játszhatjuk újra az egyik legkiválóbb RPG-t.

Hirdetés

Habár a Netflix és a CD Projekt közösen szervezték, nem túlzás azt állítani, hogy inkább a streamplatform tartalmai dominálták az első WitcherCont. Videojátékos fronton jóval kevesebb izgalom érte a nézőközönséget, bár erre már előzetesen figyelmeztetett a lengyel kiadó és fejlesztő.

Nyilvánvaló volt tehát, hogy nem itt és most fogják leleplezni a soron következő Witcher-játékot, legfeljebb kisebb jelentőségű bejelentésekre számíthattunk. Így is történt végül.

Hirdetés

Azt például még mindig nem árulta el a CD Projekt RED, hogy mikor készül el a The Witcher III: Wild Hunt next-gen változata, de legalább egy tweet megerősítette, hogy továbbra is 2021-ben tervezik kiadni. Megcsodálhattuk továbbá a Complete Edition valamelyest átdolgozott borítóját, pontosabban annak egy részét, és az is kiderült, hogy új tartalmakkal bővül 2015 (és mellesleg az évtized) legjobb szerepjátéka.

Nem kell azonban nagy dologra gondolni, csupán néhány ingyenes DLC-ként hozzáadott tárgyról van szó, amelyeket a Netflixen futó Vaják sorozat ihletett. Élek a gyanúperrel, hogy elsődlegesen nem ezek szolgáltatnak majd indokot arra, hogy újra nekifussunk a kalandnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)