Hirdetés

Mortal Kombat 11 - a rendező cáfolta a kiszivárgott szereplőlistát

|

A nemrég kiszivárgott szereplőlista a játék rendezőjéhez, Ed Boonhoz is eljutott, akinek természetesen megvan a maga véleménye annak hihetőségét illetően.

Hirdetés

Az idei Game Awards díjátadó során meglepetésszerűen jelentették be a Mortal Kombat 11-et, viszont azóta aránylag keveset tudtunk meg magáról a játékról néhány részletet leszámítva. Egy rajongó nemrég azt állította, hogy a kezébe került a játékban fellelhető harcosok listája, viszont a játék rendezője igen gyorsan reagált.  Nincs karácsony, cáfolat van.

Hirdetés

Eddig Raiden, Scorpion és Shao Kahn azok, akikről egészen biztosan tudjuk, hogy benne lesznek a játékban (illetve Spawnról is felröppentek pletykák), viszont ennél többet egyelőre hivatalosan nem tudni. Egy rajongó a Twitteren most azt állította, hogy ő már tudja, hogy kik lesznek benne a játékban, viszont Ed Boon villámgyorsan sületlenségnek titulálta az egészet:

Boon egyébként még egy érdekes Tweetet osztott meg, amiben azt állítja, hogy Kenshi (az ő egyik személyes kedvence) is benne lesz majd a játékban, viszont a Tweet poénkodós jellegéből adódóan nem könnyű eldönteni, hogy mennyire is gondolta komolyan.

Ti mit gondoltok? Melyik karaktereket szeretnétek viszontlátni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)