Hirdetés

Netről tölthető Blizzard klasszikusok

|

A Blizzard is nyit a játékok online terjesztése felé. Régi klasszikusaikat már neten is megvásárolhatjuk.

Hirdetés

Egyre több fejlesztő igyekszik játékait digitális úton is terjeszteni, és most a Blizzard is beállt a sorba. Online boltjuk legújabb részlegében megvehetjük és letölthetjük régi, nagy nevű játékaikat. Egyelőre azonban csak a Warcraft III és kiegészítője, valamint a Starcraft Anthology érhető el, a Diablókra még várnunk kell. További érdekesség, hogy ha már rendelkezünk Blizzard játékkal, akkor a CD-kulcsot regisztrálva az oldalon, a jövőben bármikor letölthetjük az adott játékot, ingyenesen. Végül bevezették a bétakulcs-sorsolást: a regisztrált felhasználók automatikusan részt vesznek a publikus béták kulcsaiért folyó "versenyben". Persze egyelőre egyetlen játékuk sincs béta fázisban, szóval legalább a Starcraft II-ig várnunk kell ezen funkció élesítésére.

ft.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)