Hirdetés

Neverend hivatalosan

|

Tegnapi lemaradásomat pótolom ezen hír kiírásával, bár képeket már közöltünk a minap az ömlenyben...(valamiért aztán a bejelentés mégsem került ki :d). A Szlovák Mayhem Studios bemutatta tehát Final Fantasy stílusú 3D-s szerepjátékát, a Neverend-det. Ebben mi egy főhősnőt alakítunk, akinek a múltját kutatva jutunk előre a játék egyes részein. A program egy "kevert" grafikus motort használ, melynek értelmében előre renderelt hátterek előtt, valós 3D-s karakterek lavíroznak majd. Rengeteg helyszínen megfordulunk majd, köztük városok, kastélyok, falvak és még sorolhatnánk. Elvileg még idén karácsony előtt megjelenik... Az első képeket megszemlélhetitek galériánkban, ha ide klikkeltek!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)