Hirdetés

Neverwinter - bemutatkozik egy új harcos

|

A játékot fejlesztő Cryptic ma jelentette be a játék egyik játszható kasztját, amit nemes egyszerűséggel Great Weapon Fighternek nevezett el.

Hirdetés

A Neverwinter harcosai között van egy Trickster Rouge, aki tőrökkel felszerelve barangol a goblinokkal tömött pincékben, van egy Guardian Fighter, aki nemes és önfeláldozó lovag, na de ki fog vérszomjasan a sárkányok torkának ugrani egy hatalmas pallossal, hogy már-már őrült élvezettel szeletelje fel a tűzokádó hüllőket? Hát a ma bejelentett Great Weapon Fighter.

Az új kaszt a klasszikus barbár helyi megfelelője: kétkezes fegyvert használ, nehéz páncélzatot visel, és képességi semmi másra nem valók, mint brutális sebzésosztásra. Leginkább azoknak ajánlott az új harcos, akik türelmetlenek, és a taktikázás helyett inkább csak vadul és látványosan aprítanának.

Ha kedvet kaptatok a játékhoz, még beszállhattok a Neverwinter ma este kezdődő zárt bétatesztjébe, és a kipróbálás lehetőségén túl még extra ajándékokat kaphattok. Ha nem kaptatok kulcsot, ne keseredjetek el, a nyílt bétáig sem kell sokat aludni: április 30-án mindenki számára megnyílnak a várbörtönök.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)