Hirdetés

Neverwinter: Underdark bejelentés - R.A. Salvatore és az új kiegészítő

|

Új kiegészítő érkezik a már Xbox One-on is elérhető Neverwinter MMO-hoz, amelyben R.A. Salvatore híres sötételf kószája, Drizzt Do'Urden kapja a főszerepet.

Hirdetés

Zajlik az élet a Cryptic Studios Forgotten Realms világában elhelyezett MMORPG-je, az ingyenesen játszható Neverwinter körül, amely 2014 tavaszán megkapta harmadik, Curse of Icewind Dale című kiegészítőjét, majd nemrég Xbox One-ra is megérkezett a Scourge Warlock és a Tyranny of Dragons bővítményekkel együtt. De miért is állna meg a csapat ennyinél?

A Neverwinter következő kiegészítője, amely jelenleg Underdark munkanéven fut, alaposan megdobogtatja majd a D&D rajongók szívét, ugyanis az új, R.A. Salvatore által írt küldetésekben Drizzt Do'Urdent kísérhetjük el Menzoberranzan sötételf városába, annak démoni támadása során. 

A Neverwinter: Underdark valamikor 2015-ben jelenik meg kezdetben PC-re, majd egy későbbi időpontban Xbox One-ra is. Drizzt történeteinek kedvelői egyébiránt szeptemberben R.A. Salvatore új könyvében, az Archmage-ben is találkozhatnak majd kedvencükkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)