Hirdetés

Neverwinter - egymásnak ugorhattok a hétvégén

|

Ezen a hétvégén esedékes a Neverwinter zárt bétatesztjének utolsó kalandja. Ezúttal a PvP-be is belekóstolhatunk.

Hirdetés

Mi már benéztünk a Forgotten Realms kapui mögé, de következő hétvégén ti is csatlakozhattok hozzánk. A Neverwinter harmadik (és egyelőre úgy tűnik, hogy az utolsó) béta hétvégéje pénteken kezdődik.

Ahogy azt már Neverwinter bétatesztünkben is olvashattátok, a PVP még nem működött az eddigi alkalmak alatt, de a fejlesztők akkor ígéretet tettek arra, hogy a megjelenéskor már tartalmazni fogja az egymás elleni harc lehetőségét. A mostani infók szerint nem csak a levegőbe beszéltek: pénteken már kezdődhet is az "ember embernek farkasa" jellegű kikapcsolódás. Persze nem csak erre kaptok lehetőséget: hétfő reggelig bejárhatjátok az összes föld alatti útvesztőt, és megszabadíthatjátok a világot a szörnyektől.

Addig is megnézhetitek a ma kikerült legújabb karakter bemutató videót, amelyben a PVP-ben leginkább érdekelt Trickster Rouge mutatkozik be. Ti jöttök bétázni a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)