Hirdetés

Neverwinter - jobb, mint a tévés gyógyítók

|

Minden RPG és MMO rajongó tudja, hogy healer nélkül nem jut messzire.

Hirdetés

A Neverwinter ugyan sok újdonságot prezentál majd mind MMO, mind RPG téren, de egyvalami nem változik: gyógyító az kell. Az MMO party vagy a szingli csapat egyik alappillére a Cryptic játékában is hangsúlyos szerepet kap természetesen, bár a D&D szabályokat mintha kissé lazán kezelné a fejlesztő.

Se pajzs, se plate, van viszont "Szent Fény" lövedék és gerely. Hát na. Ettől persze még jó lehet a Neverwinter, ami sajnos nem a híres sorozat folytatása lesz, hanem egy ingyenes MMO szerűség, ahol a rajongók is gyárthatnak tartalmat és az sem gáz, ha éppen egyik haverunk sem online, mert mehetünk saját csapattal is. Az ötlet jó, a megvalósításról majd értekezünk, ha elkészült a drága. Addig itt egy kis trailer a zárt bétában már kipróbálható Devoted Cleric kasztról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)