Hirdetés

Neverwinter - hivatalos bejelentés

|

A kiadó az Atari, míg a fejlesztő a Cryptic Studios - hivatalosan bejelentették a Neverwinter világában játszódó co-op rpg-t.

Hirdetés

A Cryptic Studios elég veterán a szakmában, hiszen eddig olyan játékok fémjelezték működésüket, mint a City of heroes, City of Villains, Champions Online és a Star Trek Online.

Most a Dungeons and Dragons jogokat birtokló Wizards of the Coast és R. A. Salvatore segítségével készítik a Neverwinterben játszódó új co-op rpg-t, amely 2011 végén jelenik majd meg.

"Végtelenül boldogok vagyunk hogy egy új Neverwintert fejleszthetünk-Sok év telt el az eredetiek óta és a sorozat ikonikussá vált - ezért is megtisztelő, hogy mi ekkora franchise munkáit végezhetjük" - Mondta Jack Emmert a Cryptic egyik igazgatója - "Nagyon szoros együttműködésben dolgozunk a Wizards of the Coasttal és R.A. Salvatoréval, hogy a lehető legautentikusabb D&D kalandot készíthessük el tele jobbnál jobb sztorikkal, kalandokkal és élvezetes játékélménnyel".

A Neverwinterben a játékos az öt klasszikus D&D kaszt közül választhat és csapatot hozhat létre barátokkal, vagy MI által irányított NPC-kkel - öt fős co-op csapatokról van itt szó. A játékosok létrehozhatják saját küldetéseiket és sztori-vonalukat a nagyon felhasználóbarát tartalom-létrehozó rendszer segítségével, amelyet Forge-nak hívnak.

Az új, a játékhoz is kapcsolható Neverwinter trilógia első kötete október 5-én jelenik majd meg Gauntlgrym címmel és lefekteti majd a Neverwinter történetének alapjait. A játék megjelenésével egyidőben egyébként a trilógia még egy része, illetve a játék táblás változata is megjelenik majd.

Egyelőre a játék hivatalos oldalán sincs ennél több infó és a screenshotokra is várni kell...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)