Hirdetés

Neverwinter Nights 2 - Készül az újabb kalandcsomag?

|

Egyelőre nem több puszta spekulációnál, de nagy az esély arra, hogy az Ossian Studios készítheti a második NWN 2 kalandcsomagot is.

Hirdetés

Az aprócska Ossian Studios Alan Miranda (korábban a BioWare munkatársa) vezetése alatt 2006 augusztusában fejezte be a Neverwinter Nights Premium Module programjából kimaradt Darkness over Daggerford című kiegészítést. A modul annak ellenére elkészült, hogy az Atari a program leállításával befejezte a DoD finanszírozását is.



Az ingyenesen letölthető, és a szaksajtó által az egekig magasztalt kiegészítés népszerűsége láttán az Atari megkereste a csapatot egy újabb ajánlattal. Ezúttal a Neverwinter Nigts 2 Adventure Pack programjának keretében kellett egy kisebbfajta kiegészítőt leszállítaniuk még a Mask of the Betrayer megjelenése előtt. A Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate időben elkészült, ám a kiadó szerencsétlenkedése miatt (megfelelő másolásvédelmi eljárást akartak) a megjelenésre csakis másfél évvel később, jóval a második kiegészítő (Storm of Zehir) premierje után került sor.



A Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate (most már aktivációs limit nélkül) elsősorban Európa keleti felén lett sikeres, mint azt Alan egy interjúban kiemelte. Akinek volt már szerencséje az első kalandcsomaghoz, az tudhatja, hogy a történet szinte üvölt a folytatás után, aminek elkészítésére vélhetően meg is lesz a csapat lehetősége. Az Ossian Studios honlapján új szavazás indult, melynek lényege, hogy szeretnének-e a játékosok újabb, a Neverwinter Nights 2-re támaszkodó alkotást a csapattól. Az utóbbi hónapokban állandó levelezőpartneremmé vált Alan kitartó faggatásom ellenére sem volt hajlandó megnyikkanni. Csupán egy sokat sejtető mosoly kíséretében ismételgette: No comment!
Ebből mindenki levonhatja a neki tetsző következtetést. Mi pedig azonnal jelentjük, ha sikerül valami biztosat is megtudnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)