Hirdetés

Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate "aranylemez"

|

Egy évvel azután, hogy a kisebb lélegzetű kiegészítő elkészült, elhárult minden akadály a megjelenés elől.

Hirdetés

Az Ossian Studios (Neverwinter Nights: Darkenss over Daggerford) készítette el az első hivatalos kalandcsomagot a Neverwinter Nights 2-höz, ami gyakorlatilag az első részhez készült prémium modulokkal említhető egy lapon. A legalább 15 óra játékidőt tartalmazó kampány a viszonylag magasabb szintű karakterek (8-tól 14-ig juthatunk el) igényeihez igazodva kalauzol el minket a Sárkánypart (Dragon Coast) kikötővárosába, Nyugatkapuba (Westgate). Ismerős lehet a helyszín a Robert A. Salvatore tollából származó Pap-ciklus olvasói számára. Akárcsak az Éjmaszkosok (Night Masks), akik annyi borsot törtek Cadderly, Danica, Iván és Pikel orra alá.



A négy területre osztott várost (Harbor Loop, Market Triangle, Arena District, Undergate) három új, egyedi jellemvonásokkal és személyiséggel rendelkező társ kíséretében barangolhatjuk be. A befolyásrendszer megmarad, tehát tetteinkkel és szavainkkal fűzhetjük szorosabbra a kapcsolatokat, vagy idegeníthetjük el őket magunktól. A többféle lehetséges befejezéssel szolgáló végjátéknál pedig a már kialakított viszonytól függ társaink sorsa is. Konkrét megjelenési dátum még nincs, de február végén, az 1.22-es frissítés megjelenésekor március 8-át emlegették a fejlesztők. Tegnap bejelentették, hogy "aranylemezre" került, tehát vége a lassan egy esztendeje tartó huzavonának, az Atari megtalálta a keresett másolásvédelmi eljárást (vagy teljesen elvetette), így talán már néhány napon belül letölthető lesz a csak digitális terjesztés útján elérhető kiegészítő. Ha még nem láttátok volna a bevezető képsorokat, klikk ide!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)