Hirdetés

Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate intro

|

A Neverwinter Nights 2 első kalandcsomagjának bevezető képsorai egy ideje a világhálón keringenek. Mulasztás pótolva.

Hirdetés

A kalandcsomag (hivatalos nevén Adventure Pack) az első Neverwinter Nights prémium moduljainak felel meg. Többnyire a BioWare és az Obsidian profi gárdáihoz közel álló kisebb fejlesztőcsapatok munkáit tükrözik. A Mysteries of Westgate az első a sorban (bár már számtalan rajongói modul létezik), s a díjnyertes Darkness over Daggerford-ot elkövető Ossian Studios műhelyében született. Ha hihetünk a híreszteléseknek, a kb. 8 órás fő történetszállal és további 7-8 órányi mellékküldetéssel ringbe szálló csomagocska már fél éve elkészült, ám a kiadás azért várat magára, mert az Atari a megfelelő másolásvédelmi eljárás után kutatott.



Bármhogy is legyen, a dolgok jelen állása szerint még e hónap végén kézbe kaparinthatjuk (vagyis némi pénzmag fejében letölthetjük) a Robert A. Salvatore Papciklusából ismert Éjmaszkosok otthonába (Westgate-Nyugatkapu) kalauzoló játékot. Miután nem közönséges rajongói modulról van szó, több ezer sornyi beszélt szöveg, új zenék, új kasztok, fajok, ellenfelek, fegyverek és varázslatok, három (kósza információk szerint) jól eltalált személyiséggel bíró segítőtárs és sok-sok kaland várja az Elfeledett Birodalmak, a szerepjátékok, s a Neverwinter Nights széria rajongóit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)