Hirdetés

Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate - Megkésve bár...

|

Ahhoz képest, hogy csak egy kiegészítőről beszélünk, legalább annyit késett, mint egy AAA cím.

Hirdetés

A Neverwinter Nights 2 hamradik kiegészítője egy ideje már készülget. Az első infók szerint márciusban már tolhatták volna az RPG fanok, de sajnos nem így lett. Elkeseredni nem kell, hiszen a kieg készen van, és április 29-én tölthetjük is.

Tölthejük igen, mert a Mysteries of Westgate csak digitális formában kerül forgalomba. Az érdeklődők fáradjanak az Atari Webshopok egyikébe, ahol 10 dollár/euró/font leszurkolás után meg is kaparinthatják az áhított új epizódot. A Mysteris of Westgate becsületére legyen mondva, hogy nem egyestés kalandnak ígérkezik.

 A sztori körülbelül 15 órányi játékot biztosít, ami manapság nem is rossz. Igaz, RPG játékok esetében nem is annyira sok, de egy kiegnek mindenképpen elegendő. Az Atari a pénzt sem sajnálta, profi szinkronszínészeket alkalmazott, új zenéket készíttetett, miazmás. A temérdek új tárgy, és fegyver alapkitétel, és a 10 dolláros ár is elég barátságos. Szeretettel várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)