Hirdetés

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir - Fekete sárkány

|

Megérkeztek az első állóképek a Neverwinter Nights 2 második kiegészítőjéből. Látszólag semmi sem változott.

Hirdetés

Látszólag... Az Aurora motor alapjaira épített Electron két évvel ezelőtt sem a szépségével, vagy a remek optimalizáltságnak köszönhető alacson gépigénnyel hódított, ám nem is ezen okok miatt szerettük a Neverwinter Nights második felvonását. Az Obsidian az előzmények kissé sótlan (a BioWare-hez képest) történetszálát elhagyva új legendát kreáltak a már ismerős helyszíneken. A hangsúlyos történetvezetésre még rátettek egy lapáttal a Mask of the Betrayer című kiegészítővel. Mesénk azonban még korántsem ért véget.

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir - 1. kp Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir - 2. kp



A borzasztó háború után újra talpra állni igyekvő Kardpart (Sword Coast) régiója kitűnő lehetőséget nyújt az újjáépítés során meggazdagodni vágyó (lásd Irak!) kalmároknak, iparosoknak. A játékos pontosan ebbe a helyzetbe csöppen, s csupán rajta múlik, hogy tisztes kalmárfejedelem, vagy útonálló haramia módjára alapozza meg vagyonát és hírnevét. Mindez szép és jó lenne, ha a déli Chult dzsungeleiből nem indulna hódító útjára a Yuan-ti népe.

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir - 3. kp Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir - 4. kp



Külön érdekessége az expanziónak, hogy a sorozatra jellemző linearitásnak búcsút int, s gyakorlatilag szabadon utazhatjuk majd be a világtérképet (ill. annak idevágó szeletét). Szintén érdemes még megemlíteni, hogy a Dungeons and Dragons szabályrendszer nemrég megjelent negyedik kiadásának egyes elemei beépítésre kerülnek.
A megjelenés őszre várható.

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir - 5. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)