Hirdetés

Neverwinter Nights: Enhanced Edition - megtudtuk, mikor jön

|

A Beamdog a Baldur's Gate és Icewind Dale játékok után egy újabb szerepjáték felújított változatával jelentkezik.

Hirdetés

Még tavaly novemberben jelentették be, hogy készül a Neverwinter Nights Enhanced Edition, ami szebb és jobb lesz az eredetinél, de nem megy át Shadow of the Colossus-szintű átalakításon.

Hirdetés

A napokban lezajlott livestream során a fejlesztők megmutatták, hogy állnak, és elárulták azt is, hogy a játék március 27-én jelenik meg PC-re, és a megjelenést követően folyamatosan frissítik. Beszéltek továbbá arról, hogy nincs tervben egy switches változat, de nem tartják lehetetlennek, hogy valaha elkészítsék.

Megjelent közben iOS-re és Androidra a Siege of Dragonspear is, ami önállóan fut, de importálható bele a Baldur's Gate Enhanced Editionben összeállított csapatunk.

Alább visszanézhetitek az adást, ha többet szeretnétek tudni.

Visszatértek majd a játékhoz, vagy inkább valami új után néztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)