Hirdetés

Neverwinter - nyakunkon a béta

|

Sokan várják a Dungeons and Dragons világában játszódó új MMORPG-t, amit a jövő héten már bárki kipróbálhat.

Hirdetés

Jövő hétvégén kerül sor a Neverwinter első tesztvezetésére. A február 8-án tartott béta teszten azok vehetnek részt, akik idejében regisztráltak a játék weboldalán. A bejutásnak ez csak az egyik módja, a másik, ha megvásároljátok a Hero of the North Founder csomagot, ami belépési jogot garantál a hétvégi mókába. Természetesen nem csak béta kulcsot tartalmaz, hanem felold egy játszható fajt, egy párducot (ami segít majd bennünket csatáink során) és egy páncélos pók hátast, ami az utazást könnyíti meg.

Természetesen a február 8 és 10 közötti időszak nem az egyetlen alkalom a játék megjelenés előtti kipróbálására: március 8-án és március 22-én is kinyílnak Neverwinter kapui. Senki se szomorkodjon, ha regisztrált, de az első hullámba nem került be: előbb utóbb mindenki megkapja a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)