Hirdetés

Elbocsátások a Neverwinter és a Star Trek Online fejlesztőinél

|

Egyelőre nem erősítette meg a kiadó, hogy mi lesz a Cryptic sorsa, de több dolgozó is komoly leépítésekről írt a Twitteren.

Hirdetés

Több Twitter-üzenet jelent meg, amik szerint komoly elbocsátások történtek a Star Trek Online és a Neverwinter fejlesztőinél, a Cryptic Studiosnál. Több oldal szerint az egyik üzenetben mészárlásnak nevezték a kirúgási hullámot, olyan sok ember került utcára.

A (most már valószínűleg ex-) dolgozók tweetjei azonban elég hamar eltűntek, így nem tudni biztosan, mi is a helyzet a cégnél. A Perfect World Entertainment egyelőre nem nyilatkozott az alá tartozó stúdió sorsáról, de az sem jó jel, hogy többen levették a Crypticnél betöltött pozíciójukat az adatlapjukról. A leépítés egyébként egészen meglepő, egészen mostanáig a Neverwinter Xbox One-os kiadására készültek a fejlesztők, bár az tény és való, hogy a Star Trek Online körül nem volt akkora pezsgés az utóbbi időkben.

Ti játszotok valamelyik Cryptic-játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)