Hirdetés

Neverwinter - hamarosan dínókra is vadászhatunk az új kiegészítőben

|

A Stream of Annihilation keretein belül jelentették be a Neverwinter következő fejezetét, amely a Dungeons & Dragons azonos című sztoriját veszi alapul.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő kiegészítővel rengeteg újdonság érkezik az MMORPG-hoz, és egyelőre még fel sem fedték az összes tartalmi újítást.

A fejlesztők kiemelték a Chult dzsungelben játszódó új kampányt, a Port Nyanzaru nevű új hubot, és a Tomb of the Nine Gods dungeont is. No és persze mindeközben dinoszauruszokra és egyéb egzotikus lényekre is vadászhatunk.

A kiegészítő PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is egyaránt július 25-én érkezik. Addig is viszont még számíthatunk több fejlesztői blogbejegyzésre is, amikben bővebben kifejtik, mire számíthatunk a Neverwinter: Tomb off Annihilation fejezetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)