Hirdetés

Neverwinter - rövidesen érkezik Xbox One-ra

|

Befutott a Cryptic Studios MMO-jának, a Neverwinternek Xbox One konzolos megjelenési dátuma, ami közelebb van, mint hinnénk.

Hirdetés

Jövő hónapban minden Xbox One tulaj beköltözhet majd a Dungeon & Dragons világába és szinteződhet, kergetheti a lootot és beutazhatja az egyébként valóban csodálatos univerzumot.

Induláskor a játék tartalmaz majd minden tartalmat az alapjátékból, a Scourge Warlock és a Tyranny of Dragons kiegészítőkkel együtt. Az MMO felhasználja majd az Xbox One különböző tulajdonságait is, mint például a beépített barát listát és a spéci irányítási lehetőségeket. Ha a Neverwinter nem a ti játékotok, akkor egyébként várhattok a World of Tanks Xbox One megjelenésére is, ami szintén bejelentésre került.

A játék jelenleg PC-re elérhető, és természetesen ingyenes címként érkezik Xbox One-ra (Xbox Live Gold előfizetésre lesz szükség) március 31-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)