Hirdetés

Neverwinter - megvan az Xbox One-os zárt béta dátuma

|

Heteken belül elrajtol a Neverwinter MMO Xbox One-os zárt bétája, amire bárki jelentkezhet, aki aktív Gold előfizető.

Hirdetés

Hamarosan a Microsoft jelenlegi generációs konzolján is becsatlakozhatunk a Cryptic Studios ingyenesen játszható fantasy-MMORPG-jébe, amely a Forgotten Realms világában helyezkedik el.

Ma a Perfrect World Entertainment ugyanis bejelentette, hogy a Neverwinter február elején kipróbálható lesz Xbox One-on is egy zárt béta keretén belül, amelyre természetesen a hivatalos honlapon regisztrálhatnak az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkező érdeklődők. A tesztelési időszak február 5. és 8. között zajlik, viszont a teljes játék dátumáról mindösszesen annyit tudunk, hogy a jelenlegi tervek szerint 2015 elején számíthatunk az elrajtolására.

A Neverwinter Xbox One-ra szánt kiadása ugyanazt a tartalmat és rendszert nyújtja majd a játékosoknak, mint a PC-s, viszont hasznosítani fogja a konzol egyedi funkcióit, beleértve a barátlista integrációját és az optimalizált irányítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)