Hirdetés

Nevet változtatott a Layers of Fears, és kiderült, mikor jelenik meg

|

A készítők szükségesnek érezték az átnevezést.

Hirdetés

A Bloober Teamet egyértelműen a Layers of Fear játékok tették ismertté, ezeknek köszönhető, hogy később a Blair Witch franchise-t is feldolgozhatták, elkészülhetett a The Medium, valamint a Silent Hill 2 remake-jét is rájuk merte bízni a Konami. Ez utóbbival párhuzamosan a Layers of Fearen is dolgoznak - igen, úgy gondolták, hogy nem kell a végére is egy 's', és ezt most, a megjelenés tervezett hónapjával együtt jelentették be.

Az új Layers of Fear tartalmazza az első és a második részt, valamint az Inheritance kiegészítőt is, felújítva, kissé átdolgozva, az Unreal Engine 5 extráival kiegészítve kínálja majd őket.

Hirdetés

A júniusban érkező csomagban megtalálható egy új fejezet, a The Final Note, ami a festő feleségének szemszögéből meséli el a történetet, illetve számíthatunk új mechanikákra és rémisztgetésre is. Amint megérkezik, PC mellett PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en vághatunk bele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)