Hirdetés

Nevetséges hiba miatt lettek védhetetlenek a FIFA 22 szabadrúgásai

|

Egy dolog biztos; ezt nagyon gyorsan javítani fogják a fejlesztők.

Hirdetés

Izgalmas időszak a mostani a labdarúgás rajongóinak, hiszen dübörögnek a nemzeti bajnokságok, válogatott összecsapások is vannak, elkezdődött a Bajnokok Ligája és menetrend szerint megjelent a két releváns focis játék is. Ugyan a PES-t alapjaiban megreformáló eFootball rajta annyira katasztrofális volt, hogy az egy szilveszteri válogatásban is elférne, azért ne gondoljuk, hogy a FIFA 22-vel minden rendben van.

Hirdetés

Ahogy a játékosok végre kézhez kapták a FIFA 22 példányaikat és belevetették magukat az Ultimate Team idegőrlő meccseibe, egy butácska, azonban a meccseket komolyan befolyásoló hibába futottak bele.

A technika lényege, hogy a szabadrúgás közben egy játékosunkkal elmozdíthatjuk egy sokkal előnyösebb helyzetbe a labdát, amire az ellenfél csapat nem reagál. A való életben ez természetesen egy elvégzett szituáció lenne, a játék azonban nem regisztrál labdaérintést, amíg a szabadrúgást elvégző játékos kapu felé nem küldi a játékszert.

Van tovább, mondjam még?

A videóban egészen nevetséges szituáció alakult ki: az ellenfél ötösén belülről végezhetett egy játékos szabadrúgást, ami természetesen komolyabb ellenállás nélkül vezetett gólhoz. Ugyan a FIFA sorozat régen mutatott fel hibátlan részt, ezek azért igencsak égető hibák, amiket a fejlesztők jó eséllyel napokon belül javítanak majd.

Nektek eddig hogyan tetszik az első új generációs FIFA játék?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Címkék: #fifa #fifa 22 #ea #bug
Platformok: Google Stadia Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)