Hirdetés

Nevetséges magyarázatot adott az EA arra, hogy miért nyújt előző generációs élményt a FIFA 22 PC-n

|

A kiadó elvileg nem akarja kizárni a mókából a PC-sek egy részét, ezért inkább kiszúr a platform összes játékosával.

Hirdetés

Több újítást is hoz a FIFA 22, az egyik ilyen a HyperMotion nevű technológia, ami új animációkkal teszi élethűbbé a pályán lévő játékosokat, akik így például még kiabálhatnak is egymásnak meccs közben.

Nem olyan régen viszont kiderült, hogy a játék csak PlayStation 5-ön, Xbox Series-konzolokon, illetve Google Stadián nyújt majd újgenerációs élményt, így egyebek mellett PC-n is előző generációs élményben lehet részük a játékosoknak.

Hirdetés

A PC-sek tehát joggal háborodhattak fel az Electronic Arts döntésén, ráadásul időközben a kiadó igyekezett megindokolni a dolgot, de nem biztos, hogy a PC Gamernek adott válaszuktól boldogak lesznek majd a rajongók.

"A HyperMotion technológia és az Immersive Match Day funkciók bevezetése PC-re megemelte volna a minimum gépigényt, és emiatt a játékosok nagy része nem tudná futtatni a játékot. Ez jelentős mértékben érintette volna a PC-s közösséget, akik minden évben élvezik a FIFA-t, így sok játékos ki lenne hagyva, vagy arra kényszerülne, hogy fejlessze a gépét azért, hogy játszhasson. Alig várjuk, hogy az összes PC-s játékosunk megtapasztalhassa a játékmenet fejlődéseit, és az innovációk új szezonját, amit kínál a FIFA 22."

A hivatalos válasz alapján nagyon úgy tűnik, hogy az EA nem szerette volna kihagyni a buliból a PC-s közösség egy részét, ezért jelen állás szerint a platform összes játékosa kénytelen lesz beérni a FIFA 22 "butább" változatával. Talán lehet némi logika a döntés mögött, hiszen az is fontos, hogy sok játékos élvezhesse a legújabb részt, de valamiféle köztes megoldással valószínűleg még több felhasználónak kedvezhetett volna az EA.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Így viszont az erős hardverek által nyújtott előnyöket nem igazán használja majd ki a FIFA 22, és ez az egész ügy csak arról árulkodik, hogy az Electronic Arts bizony nem tekinti túl fontos platformnak a PC-t, ha a virtuális fociról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)