Hirdetés

Nevetségesen gyorsan végigjátszható a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

|

Habár több száz órányi tartalmat Kínál, ennek a töredéke is elég, hogy trükközve végigrohanjunk rajta.

Hirdetés

Míg a gaming világ egyik fele nem érti, hogy mit lehet szeretni egy olyan játékon, amely csak trükközve éri el az 1080p felbontást, de így is küszködik azzal, hogy tartsa a másodpercenkénti 30 képkockát, ráadásul úgy néz ki, mintha a PS 2 korából származna, a másik fele talán videojátékos pályafutása legnagyszerűbb élményében merül el épp, amelyet annyira különlegesnek talál, hogy minden más elhalványul mellette. És ebben az egészben az a legérdekesebb, hogy ugyanarról a játékról van szó, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomról.

A Nintendo Switch talán utolsó nagy exkluzívja (minden konzol ilyen hattyúdalról, 10/10-es értékelésekről álmodik) nyitott világának és megannyi, kísérletezésre ösztönző játékmechanikájának köszönhetően hetekre, vagy akár hónapokra is képes az embert a képernyő elé szögezni, de vannak olyan játékosok, nevezetesen a speedrunnerek, akik Hyrule titkainak megismerése helyett a lehető leghamarabb a játék végére akarnak érni.

Hirdetés

Az első speedrunrekordot egy gymnast86 néven futó játékos állította fel 1:34:33-as idővel, anélkül, hogy amiibót használt volna. Az eredményéről közzétett egy videót is, ami értelemszerűen spoileres, tehát csak akkor tekintsétek meg, ha az ilyesmi nem zavar benneteket.

Noha kétségtelenül gyorsan végzett (egy külön videóban el is magyarázza a trükköket), azzal ő is tisztában van, hogy valószínűleg nem kell sok időnek eltelnie ahhoz, hogy valaki nála is jobb időt menjen. Megjegyezte továbbá, hogy azok a glitchek, amelyeket a Breath of the Wild speedrunok során (ennek a rekordja pillanatnyilag 23 perc és 42 másodperc) kihasználhatnak, lényegében hiányoznak a Tears ot the Kingdomból, ezért új módszerekkel kell próbálkozniuk a speedrunnereknek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)