Hirdetés

Megjelent a New Super Mario Bros. U Deluxe, és máris az élen nyitott

|

Az év első nagy játéka a vártnak megfelelően bevette a brit eladási toplista vezető helyét.

Hirdetés

Január első fele soha nem az izgalmas játékmegjelenések időszaka. Nem volt nehéz dolga a Nintendo új játékának, de így is szép az első helyen nyitni.

Hirdetés

A digitális eladásokról semmit nem tudunk, de dobozosan a New Super Mario Bros. U Deluxe 24,8 százalékkal jobban fogyott megjelenésekor, mint az eredeti, Wii U-s változat, úgyhogy továbbra sem kétséges, hogy a Nintendónak megéri-e előző generációs játékait Switchre költöztetni. A sorrend a top 10-es lista további részében csak minimálisan változott, a FIFA 19, az RDR2, a CoD: BO4, a Super Smash Bros. Ultimate egy helyet csúsztak lejjebb, a Battlefield V pedig kettőt. A GTA V a nyolcadik helyen ismét visszakerült az élmezőnybe.

Íme a top 10, a top 40 majd itt lesz megtalálható, ahogy közzéteszik.

1. New Super Mario Bros. U Deluxe
2. FIFA 19
3. Red Dead Redemption 2
4. Call of Duty: Black Ops 4
5. Super Smash Bros Ultimate
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Battlefield V
8. Grand Theft Auto V
9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10. Forza Horizon 4

A héten az Ace Combat 7 próbálhat meg az élre törni, utána pedig a Resident Evil 2 remake-nek, majd a Kingdom Hearts 3-nak lesz lehetősége feljutni a csúcsra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)