Hirdetés

New Super Mario Bros. U - Launch trailer

|

A Nintendo közzé tette a Wii U exkluzív New Super Mario Bros. U utolsó előzetesét.

Hirdetés

A Nintendo Wii U-ra keresztelt egyedi konzolja már hazánkban is megvásárolható és mi lehetne nagyobb vevőcsalogató, mint egy vadonatúj, minőségien összerakott Mario cím?

A New Super Mario Bros. U alapvetően a Nintendi Wii U nyitócímei közé tartozott és akkor élvezhetjük leginkább az általa nyújtott szórakozást, ha egy barátunkkal vagy ismerősünkkel együtt próbáljuk ki, hiszen leginkább a kooperatív mókára építkezik. A játék teljes mértékben kihasználja a Nintendo Wii U kontrollerében rejlő lehetőségeket, hiszen - ahogyan az alábbi előzetesből is kiderül - egyszerű mozdulatokkal egyengethetjük kedvenc vízvezeték szerelőnk útját a Boost Rush Mode segítségével.

A New Super Mario Bros, U már megjelent, kizárólag Nintendo Wii U platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)