Hirdetés

New World - vadonatúj képeken nézhetjük meg az Amazon MMO játékát

|

A látványos területek mellett még néhány játékbeli elfoglaltságot is szemügyre vehetünk.

Hirdetés

Az Amazon már korábban is megmutatott jó néhány érdekességet a készülő játékukról, amit néhány szerencsés már tesztelgethet is. A srácok viszont azokra is gondoltak, akik még nem kalandozhatnak a virtuális világban, így pedig közzétettek néhány új screenshotot a New Worldről.

Hirdetés

Egyelőre még nem igazán tudni, miről szól a csapat új MMO-ja, de az már biztos, hogy hamisítatlan fantasy környezetben kalandozhatunk majd. A fejlesztők egyébként folyamatosan tesznek közzé screenshotokat a Twitteren, amelyek közül most meg is mutatunk néhányat. Az új képekből ráadásul kiderült, hogy a játékosok nemcsak látványos helyszíneket járhatnak majd be, hanem bányászhatnak, fát vághatnak, sőt a jelek szerint akár még építkezhetnek is.

Ti várjátok már a New Worldöt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)