Hirdetés

New World - videón nézhetjük meg az Amazon MMO-ját

|

Az új anyagnak köszönhetően beleleshetünk egy kicsit az MMO-ba, és megismerkedhetünk az egyik területtel.

Hirdetés

Nem titok, hogy egy vadonatúj MMO-n dolgozik az Amazon, ami egyelőre eléggé kezdetleges, viszont érdekes próbálkozásnak tűnik. Nemrég ismét érkezett némi új anyag, szóval megnézhetjük, hogy haladnak a srácok a fejlesztéssel.

Hirdetés

Kaptuk egy nagyjából egy perces videót a játékból, illetve pontosabban annak alfa verziójából, tehát nem túl akciódús a bemutató, viszont megleshetjük az MMO egyik területét, ami a Windsward nevet kapta, és egészen hangulatosnak tűnik.

A fejlesztők elmondása szerint ez a füves és erdős terület tele van olyan nyersanyagokkal, amelyeket a játékosok begyűjthetnek. Ha pedig még tovább csodálnátok a tájat, akkor mindenképp nézzétek meg a játék hivatalos Twitter-oldalára felkerült képeket.

Nektek hogy tetszik eddig a New World?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)