Hirdetés

Nyolcvan új pályát hozott a Super Mario rajongói játék

|

Megjelent a Newer Super Mario Bros. DS, a rajongók rengeteg új tartalmat kreáltak az előző generációs kézikonzol stílusát imitálva.

Hirdetés

Ugyan a Nintendo nem szokta jó szemmel nézni a szellemi termékeit feldolgozó rajongói játékokat, a Newer Super Mario Bros. Wii-re nem csapott le a kiadó haragja. Így a játékot készítő modderek újabb pályák gyártásába kezdtek, ennek eredményeképp pedig nemrég megjelent egy patch formájában a Newer Super Mario Bros. DS.

Hirdetés

A neve ellenére PC-n játszható ingyenes játék a grafika és a zene tekintetében a 2006-os eredetiből átvett elemeket és teljesen új anyagokat is tartalmaz, de a nyolcvan új pálya során a modderek eddig nem látott játékmechanizmusokat is behoznak és a régieket is felfrissítik kicsit.

A projekt oldalán, ahonnan magát a játékot is le tudjátok tölteni, azokat az eszközöket is megtaláljátok, amikkel akár további pályákat is tudtok tervezni, ha ebben is kipróbálnátok magatokat. Ha pedig a már kész helyszínek hangulatából szeretnétek egy kis ízelítőt, csekkoljátok le az alábbi trailert.

Nektek melyik a kedvenc rajongói játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)