Hirdetés

Next-gen exkluzív címként érkezhet az új Need for Speed

|

Ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, már a Criterion által kalapált Need for Speed helyszíne is ismert lehet.

Hirdetés

Az Electronic Arts még 2020-ban jelentette be, hogy visszaadja a Need for Speed-franchise fejlesztését Burnoutot is megalkotó Criterion Gamesnek, akik a 2010-es Hot Pursuittal, a 2012-es Most Wanteddel és a 2013-as Rivalsszel már bizonyították, hogy jó kezekben van náluk a széria.

Az őket követő Ghost Games nem túl jól sikerült próbálkozásai után csak örülni tudtunk a hírnek, az új NFS körül viszont azóta is nagy a hallgatás, a legutóbbi infót tavaly márciusban olvashattuk, amikor is közölték, hogy a Criterion is besegít a Battlefield 2042 fejlesztésébe, ezért 2022-re csúszik a játék megjelenése. Most azonban a mindig jól értesült iparági bennfentes, Jeff Grubb szolgált néhány érdekes pletykával.

Hirdetés

A Grubbsnax! show legutóbbi adásában az író-szivárogtató arról beszélt, hogy tudomása szerint továbbra idén, valamikor november környékén várható az új Need for Speed megjelenése. Ennél is fontosabb azonban, hogy értesülése szerint a Criterion egy next-gen exkluzív mókát szállít nekünk, ami ugyan szomorú hír lehet az Xbox One és PS4 tulajoknak, de a látvány szempontjából bizakodásra ad okot.

Grubbnak emellett a játék várható helyszínéről is csiripeltek a madarak:

"Hallottam pletykákat arról, hogy mi lesz a helyszín. Nehéz megállapítani, hogy ezek biztosak-e vagy sem. Olyan dolgokat hallottam, mint például Miami, ami arra enged következtetni, hogy talán az Underground-féle vonalat viszik tovább. De lehet, hogy ez csak egy  logikai ugrás a részemről."

Fontos kiemelni, hogy Grubb értesülései kizárólag pletykák, megfogalmazásával pedig egyértelművé teszi, hogy ő maga sem biztos bennük.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Mi mindenesetre tudnánk lelkesedni egy Miami-stílusú városban játszódó, Undergroundra hajazó Need for Speedért, pláne, ha next-gen grafikával köszön be a képernyőkre. Ha tényleg marad az idei megjelenés, akkor nem is kell már olyan sokat várni, hogy megtudjuk az igazságot.  

Ti mit gondoltok? Örülnétek egy ilyen iránynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)