Hirdetés

Szeretnél egy Next Up Hero bétakulcsot? Mi sem egyszerűbb ennél!

|

Kaptunk 100 darab Next Up Hero bétakulcsot, amit természetesen közöttetek szeretnénk kiosztani.

Hirdetés

Már fut a Next Up Hero zárt bétatesztje, amelyen most akár ti is részt tudtok venni.

Hirdetés

A Next Up Hero a régi idők pokolian nehéz játéktermi címeit idézi, szóval tényleg csak azoknak ajánlott, akik nem ijednek meg a komoly kihívásoktól. A 2D-s akciójáték társakkal a legnagyobb móka, ilyenkor ugyanis ha valaki meghal, akkor egy újabb játékos ugorhat be a helyére, sőt fel is élesztheti az elesett pajtást, így végül egy hatalmas csapat arathat közös győzelmet. 

Ide kattintva egy egyszerű kérdésre kell csak válaszolnotok, és egyből megkapjátok a Steamen aktiválható bétakulcsot:

Next Up Hero

Nem mellékesen azok, akik részt vesznek a január 11-én véget érő bétatesztben, 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a játék Early Access változatát a Steamen. Ha a vásárlás mellett döntötök, akkor mindent visztek magatokkal a korai hozzáféréses verzióba, amit csak megszereztetek a béta során. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)