Hirdetés

Feltörhették a Nexus Mods szervereit

|

Valószínűleg illetéktelenek hatoltak be a Nexus Mods szervereire, és megváltoztatták néhány Fallout 4 mod fájljait.

Hirdetés

A Nexus Mods az egyik legnagyobb, modokkal foglalkozó oldal, ahol többek között a The Elder Scrolls, a The Witcher és a Fallout játékok modjait is megtalálhatjuk. 

Utoljára pár éve támadták meg őket, akkor a szerverszolgáltatón keresztül jutottak hozzá az adatbázishoz. Egyelőre nem biztos, hogy valóban történt behatolás, de egyrészt egy Reddit poszt, másrészt több modder elmondása alapján sejthető, hogy gond van. A Higher Settlement Budget, a Rename Dogmeat és a BetterBuild modok készítői egyaránt arról nyilatkoztak, hogy modjaiknak fájljai megváltoztak, és nyilván nem az ő kezdeményezésükre.

A Nexus Mods egyelőre azt javasolja, mindenki változtasson jelszót, aki pedig az elmúlt egy-két hétben töltötte le a fent említett modokat, és egy "dsound.dll" nevű fájlt talál a csomagban, távolítsa el őket. A szituációról itt olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)