Hirdetés

Nézd, ahogy az Elden Ring rettegett bossa az összes többi főellenséget elgyepálja...egy kivétellel!

|

Egy moddernek hála ezúttal nem minket, hanem egymást püfölik az Elden Ring bossai.

Hirdetés

A Bandai Namco legutóbbi pénzügyi jelentése elárulta, hogy már több mint 13,4 millió példány fogyott a februárban megjelent Elden Ringből, így jó páran akadnak, akik legalább megkísérelték végigkaszabolni magukat a Lands Between bestiáinak hordáin.

Az idő múlásával a modder közösség is egyre aktívabb, az elmúlt hetekben a fénykardozó Darth Vader is a játékba költözött, de kaptunk egy VR-modot is, és persze az örök sláger, a meztelenkedés sem maradt ki a repertoárból. Most pedig a Bloodborne belső nézetes üzemmódját is elhozó Garden of Eyes dobott össze egy epikus videót, amelyben az Elden Ring összes bossát küldte ringbe a rettegett Malenia, a Rothadás Istennője ellen.

Hirdetés

A 41 perces leszámolás nagyrészt azt az eredményt hozza, amit várnánk tőle, vagyis az életerőlopással kegyetlenkedő opcionális boss bizony alaposan ellátja a többiek baját, további spoilerezés nélkül csak annyit mondanánk, hogy mindössze egyetlen főellenség tudta térdre kényszeríteni.

Az Elphael dungeonben honos Malenia külön legendának számít az Elden Ringen belül, sokan ugyanis őt tartják a játék legnehezebb bossának, ahogy azt Garden of Eyes videója is mutatja, nem alaptalanul. A hölgy hírnevét pedig csak tovább öregbítette, amikor áprilisban már-már halhatatlanná vált egy bugnak köszönhetően, amit az 1.04-es javítás okozott.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A játék mestereinek persze már Malenia sem okoz túl sok vesződséget, az egy szál gatyában harcoló Let Me Solo Her például már több mint ezerszer elintézte, korábban pedig egy táncszőnyeges diadalnak is szemtanúi lehettünk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)